Ajamisen tekniikkaa & taktiikkaa!

Tule mukaan moottoripyöräilyn tehokurssille!

Haluatko paremman käsittelytaidon, tunnistaa riskisi paremmin ja nauttia moottoripyöräilystä enemmän? Haluatko ruosteenpoistoa JA ennakoivaa ajamista?

Jännittääkö MP-kurssit ja isot ryhmät? Kehtaakohan sinne mennä...?

No kuule, tänne kehtaa tulla! Pieni ryhmä, ajoharjoitteluun tehdyt radat ja 160 cm pitkä mimmi opena. 

Nyt karistetaan ruosteet pois, opetellaan taktikoivan ajon perusteet ja vastataan niihin kysymyksiin, mitä sulla on mielessäsi!


MITÄ KOULUTUKSEEN KUULUU?

TEORIAA 2 TUNTIA

Taitava kuljettaja voi paikata tilanteen, johon hyvä kuljettaja ei edes joudu. Siksi teoriassa opiskellaan käsittelyn tekniikkaa ja ajamisen taktiikkaa. Mitkä ovat motoristin suurimmat riskit? Miten ne voi välttää? Mitä sanoo motoristit, entä tilastot?

AJOHARJOITTELUA 3 TUNTIA

Kentällä ja ajoharjoitteluradalla opetellaan pyörän käsittelyä erilaisissa tilanteissa. Mitä eroa on pyörän kääntämisessä hitaassa ja nopeassa vauhdissa? Miten kuljettaja tasapainottaa pyörää? Voiko kaarteessa jarruttaa? Kokonaisharjoitteluaika on 5 tuntia.

ILMOITTAUDU KURSSILLE NYT:

  • Kurssit on aikavälillä klo 10-17
  • Päivä on jaettu teoriaan ja ajamiseen
  • Opetusta on yhteensä huimat 5 tuntia!
  • Opetuksen sisältö rakentuu kurssilaisten toiveiden mukaan - voit siis tulla mukaan vaikka koko viikonlopulle!
  • Allright tarjoaa kurssilaisilleni 20% alennuksen verkkokaupassaan!


KURSSIN HINTA 150€

MUKAAN MAHTUU VAIN 5 MOTORISTIA/PÄIVÄ, JOTEN OLE NOPEA!

Lisäksi mahdollinen ratamaksu. (Riihimäki 20€/pvä, Räyskälä 40€/pvä)

Osallistuessasi matkustajan kanssa, maksatte vain yhden maksun!

 Jos haluat vuokrata moottoripyörän kurssille ja kokeisiin, se onnistuu kauttamme.

RIIHIMÄKI 13.4.

Tämä kurssi ON sinun juttusi, jos haluat "ruosteenpoistoa", mutta myös uutta asiaa. Opit hyvin näkemällä ja tekemällä ja haluat harjoitella mukavassa porukassa. Kursseillamme käyvät motoristit ovat tsemppaavia harrastajia, jotka tietävät, että motoristi voi aina oppia paremmaksi! Ennakointitaidossa (jota myös kouluttautuminen on) me olemme hyviä. 

ÄLÄ valitse tätä kurssia, jos olet ajanut paljon erilaisilla pyörillä ja hallitset jo moottoripyöräilyn eri alalajien kirjon, etkä koe voivasi oppia mitään uutta. Silloin tämä ei ole kurssisi. Emme ole autokoulusi myöskään silloin, jos haluat tehdä asiat kuten ne on aina ennenkin tehty, kustannuksista välittämättä.


5 STEPPIÄSI KURSSILLA:

1. Ilmoittaudu mukaan

2. Saat helpot ennakkokysymykset taidoistasi ja toiveistasi. Näiden vastausten mukaan rakennan kurssipäivät.

3. Saat päivän tarkemman aikataulun ja ohjelman sekä laskun. Laskulle on mahdollista hakea rahoitus. Kurssimaksu tulee olla maksettuna ennen koulutuspäivää.

4. Nähdään kurssilla!

5. Saat mukaasi sähköisen infopaketin kurssipäivästä. Haluan pitää sinusta huolta myös kurssipäivän jälkeen!


Ilmoittaudu mukaan nyt!

KYLLÄ, TULEN MUKAAN! >>

MIKSI JUURI MINUT KANNATTAA VALITA?

"Moi, olen Niina! Aloitin moottoripyöräilyn vuonna 2000. Kipinä prätkiin on ollut minussa aina. Lapsuuden unelma-ammattinikin oli moottoripyöräpoliisi.

Alku oli todella vaikeaa! Opin jo silloin, mikä on hyvän ja huonon mp-kouluttajan ero. Tämän hyvän kouluttajan opeharjoittelijaksi pääsin 2010, kun opiskelin liikenneopettajaksi.

Perheessämme prätkät on enemmän intohimo kuin harrastus. Meistä lisää Huomenta Suomen haastattelussa.

Hyvä kuljettaja ei kuitenkaan automaattisesti ole hyvä opettaja. Jokainen kuljettaja ja jokainen pyörä on yksilö. Siksi kaikkien meidän pitää ajaa vähän eri tavoin. Minulle työssäni tärkeintä on auttaa muita eteenpäin oman pyöränsä kanssa."

- Niina Kansikas

(Yrittäjä, toimitusjohtaja, opetustoiminnasta vastaava johtaja. Liikenneopettaja vuodesta 2010, alalla vuodesta 2007. Elämäntapamotoristi, vaimo ja äiti.)


Otamme mukaan vain rajatun määrän kuljettajia, koska haluamme pitää huolta opetuksen laadusta. Haluamme olla varmoja, että meillä riittää aikaa tehdä työmme hyvin ja virkeänä opetamme paremmin. Niin verkkokurssilaisia, motoristeja kuin autokoululaisiakin.

Siksi meillä opiskellaan kursseittain, emmekä käytä jatkuvaa ilmoittautumista. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tule siis mukaan nyt!

OLIKO TÄMÄ HYVÄ JUTTU?

Jaa tämä sivu ja kerro loistavasta tilaisuudesta ystävillesi!