TAHDOTKO

MOPOKORTIN?

HALUATKO SEN HELPOSTI, FIKSULLA HINNALLA JA MUKAVAN OPETTAJAN KANSSA? 

HYVÄ, OLET TULLUT OIKEAAN PAIKKAAN.

5 STEPPIÄSI MOPOKORTTIIN:

1. Ilmoittaudu kurssille. 

2. Saat kurssioppaan ja tunnukset extranetiin. Pääset hakemaan ajokorttiluvan ja harjoittelemaan teoriakokeeseen. 

3. Mopokurssi 6.-7.4. 

4. Teoriakoe. 

5. Käsittelykoe ja saat mopokortin! 

MOPOKURSSI 6.-7.4. MIKKELISSÄ!

Tule mukaan mopoilun tehokurssille!

Pienessä ryhmässä opiskelu on kivaa, tehokasta ja edullista. Teoriatunneilla käsitellään liikennettä mopoilijan näkökulmasta. Käsittelykentällä tutustutaan porukalla mopoon ja treenataan käsittelykokeen tehtävät sekä perusajaminen kuntoon. Ajamaan voit tulla joko omalla mopollasi tai vuokrata mopon edullisesti autokoulun kautta.

Ryhmästä saa tsemppiä ja mallia Niina-open johdolla. Jos aiotte ajaa yhdessä, opetelkaa yhdessä - Ota mukaan kaveri tai useampi, ilmoittautukaa maaliskuun aikana ja saatte kaikki 20 euron alennuksen kurssimaksusta!

Asiakaspalvelumme on yhtä lähellä kuin puhelimesi.

Yrityksen turhat kulut maksaa aina asiakas. Siksi sinun ei tarvitse tulla autokoululle hoitamaan asioita tai lähteäksesi ajotunnille. Tavoitat meidät soittamalla, Mesessä, Wappissa tai Snäpissä joka päivä klo 9-21. Yhteystiedot löydät sivun alareunasta. 

MITÄ KOULUTUKSEEN KUULUU?

MOPOTEORIAT 4 TUNTIA

EAS eli ensimmäisen ajokortin suorittajan teoriakoulutus on pakollinen nimensä mukaan ensimmäistä ajokorttia suorittavalle. Näillä tunneilla jutellaan kuitenkin ensisijaisesti mopoilijan näkökannasta asioista. Teoriatunnit on Toimistolla, osoitteessa Polttimonkatu 4 klo 12-14.

AJOHARJOITTELU 4 TUNTIA

Teoriatuntien jälkeen, klo 15-17 suunnataan kentälle harjoittelemaan mopon käsittelyä ja käsittelykokeen tehtäviä. Kentällä voi harjoitella omalla mopolla, kunhan se on siellä valmiina. Ajoharjoittelua varten tarvitaan suojaavat ajovarusteet ja treeni-intoa! ☺️

ILMOITTAUDU KURSSILLE NYT:

  • EAS-koulutus mopoilijoille ryhmässä
  • 4 tuntia ajoharjoittelua ryhmässä 
  • Extranetin oppimisympäristö
  • Teoriakokeen harjoitteluohjelma


KURSSIN HINTA 120 € 

TULE KAVERIN KANSSA! 

Kaverin kanssa saat alennusta -20 €, kun ilmoittaudutte viimeistään 31.3!

Lisäksi viranomaiskulut Ajovarmalle min. 98 €.

 Jos haluat vuokrata skootterin kurssille ja käsittelykokeeseen, se onnistuu kauttamme edullisesti hintaan 20 €.

Tämä kurssi ON sinun juttusi, jos et ole vielä ajanut mopolla paljoa, mutta haluat mopokortin edullisesti ja helposti. Opit hyvin näkemällä ja tekemällä ja haluat mopoilla kavereiden kanssa.

ÄLÄ valitse tätä kurssia, jos olet ajanut jo paljon esim. peltomopolla, etkä halua harjoitella kaverien kanssa. Emme ole autokoulusi myöskään silloin, jos haluat tehdä asiat kuten ne on aina ennenkin tehty, kustannuksista välittämättä.

Aikaa ilmoittautumisen päättymiseen on:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Ilmoittaudu mukaan nyt!

KYLLÄ, TULEN MUKAAN! >>

MIKSI JUURI MEIDÄT KANNATTAA VALITA?

"Me panostamme siihen, että autokoulu kanssamme on helppoa. Haluamme olla ylpeitä jokaisesta kuskistamme, siksi pidämme huolta siitä, että teemme aina parhaamme. 

Ymmärrämme, että sinulle ajokortin saaminen on tärkeää. Ajamaan oppii vain ajamalla, mutta tehokas opetus nopeuttaa sitä. Se taas säästää sinua turhilta kuluilta ja meitä turhalta työltä. 

Meille on tärkeää, että voimme luottaa sinun turvallisuuteesi myös kokeiden jälkeen. Vain silloin voimme nukkua yömme rauhassa. 

Hyvät kuljettajat ovat meidän tärkein käyntikorttimme. "

- Niina Kansikas

(Yrittäjä, toimitusjohtaja, opetustoiminnasta vastaava johtaja. Liikenneopettaja vuodesta 2010, alalla vuodesta 2007. Elämäntapamotoristi, vaimo ja äiti.)


Otamme mukaan vain rajatun määrän kuljettajia, koska haluamme pitää huolta opetuksen laadusta. Haluamme olla varmoja, että meillä riittää aikaa tehdä työmme hyvin ja virkeänä opetamme paremmin. Niin verkkokurssilaisia, motoristeja kuin autokoululaisiakin.

Siksi meillä opiskellaan kursseittain, emmekä käytä jatkuvaa ilmoittautumista. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mietit varmaan, milloin kurssi aukeaa seuraavan kerran? Seuraavan kurssin aikataulu riippuu kurssilaistemme opiskeluaikataulusta ja opiskelijoiden määrästä. Tule siis mukaan nyt!

JOKO SINULLA ON AJOKORTTI?

Jaa tämä sivu ja kerro loistavasta tilaisuudesta ystävillesi.