Autokoulu Mikkelissä

TAHDOTKO

AJOKORTIN?

HALUATKO SEN HELPOSTI, FIKSULLA HINNALLA, HYVÄLLÄ OPETUSAUTOLLA JA MUKAVAN OPETTAJAN KANSSA? 

HYVÄ, OLET TULLUT OIKEAAN PAIKKAAN.

7 STEPPIÄSI AJOKORTTIIN

1. Ilmoittaudu kurssille. 

2. Jutellaan suunnitelmistasi ja tehdään aikataulu autokoulullesi. 

3. Saat tunnukset extranetiin ja pääset hakemaan ajokorttiluvan. 

4. Teoriaopiskelusi voi alkaa. 

5. Ajo-opiskelusi alkaa. 

6. Teoriakoe 

7. Ajokoe ja saat ajokortin!

NYKYAIKAISET & PARHAAT VÄLINEET OPPIMISEEN

Meillä simulaattoria käytetään opiskeluvälineenä. Opetuksen hoitaa opettaja. Oikein käytettynä simulaattoriharjoittelu tekee ajamisen oppimisen miellyttäväksi ja tehokkaaksi. Säästät rahaa ja tulet paremmaksi kuljettajaksi - se on meistä hyvä diili!

KÄSITTELYN TUKENA

Simulaattorilla käsittelyn oppiminen on tehokasta. Vaihteiden vaihtoa ja mäkilähtöä voi harjoitella loputtomilla suorilla, eikä kukaan tööttää takana.

VR-MAAILMA

Virtuaalimaailmassa, virtuaalilasit päässä olet osana virtuaalista liikennettä. Laadukkaassa VR-todellisuudessa huono olo tulee hyvin harvalle.

SIMULAATTORI ON MONIPUOLINEN

Simulaattorissa voit harjoitella myös sellaisia liikenneympäristöjä, joita meillä ei Mikkelissä ole. Lisäksi simulaattori mukautuu erilaisiksi autoiksi.

LIUKKAALLA AJAMINEN

Simulaattorissa huomaat, miten auto käyttäytyy liukkaalla. Opettaja kertoo, miten sinun pitää toimia liukkaalla ajaessasi.

AUTOON SIMUN JÄLKEEN

Simulaattori korvaa peltoautot. Kun käsittely rutinoituu, on autolla liikenteeseen lähtö paljon helpompaa, miellyttävämpää ja sujuvampaa. Näin opit myös ajamaan erilaisia autoja.

HÄTÄTILANNE- HARJOITUKSET

Ajotunneilla kokeilemme, miltä hätäjarrutukset tuntuvat oikeasti. Et siis jää pelkän simutuntuman varaan. 

TEORIATUNNIT KUTEN HALUAT

Opitko parhaiten ryhmässä open johdolla vai verkkokurssilla itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii? Meillä molemmat onnistuu! 

OLEMME LÄHELLÄSI

Yrityksen turhat kulut maksaa aina asiakas. Siksi sinun ei tarvitse tulla autokoululle hoitamaan asioita tai lähteäksesi ajotunnille. 

Asiakaspalvelumme on yhtä lähellä kuin puhelimesi ja ajotunnit alkavat sieltä, mistä sovimme.

MIKSI JUURI MEIDÄT KANNATTAA VALITA?

"Me panostamme siihen, että autokoulu kanssamme on helppoa. Haluamme olla ylpeitä jokaisesta kuskistamme, siksi pidämme huolta siitä, että teemme aina parhaamme. 

Ymmärrämme, että sinulle ajokokeen läpäisy on tärkeää. Ajamaan oppii vain ajamalla, mutta tehokas opetus nopeuttaa sitä. Se taas säästää sinua turhilta kuluilta ja meitä turhalta työltä. Uuden ajokorttilain jälkeen meillä on ennen hyväksyttyä ajokoetta ajettu enintään 12,5 ajotuntia. Keskiarvo on 10,49 tuntia. Ja näistäkin kaksi tuntia on ajettu simulaattorilla.

Meille on tärkeää, että voimme luottaa sinun turvallisuuteesi myös ajokokeen jälkeen. Vain silloin voimme nukkua yömme rauhassa. 

Hyvät kuljettajat ovat meidän tärkein käyntikorttimme. "

- Niina Kansikas

(Yrittäjä, toimitusjohtaja, opetustoiminnasta vastaava johtaja. Liikenneopettaja vuodesta 2010, alalla vuodesta 2007. Elämäntapamotoristi, vaimo ja äiti.)

OLETKO JO TIPPUNUT KELKASTA, MITÄ AUTOKOULUUN YLIPÄÄTÄÄN KUULUU?

EAS-koulutus

Eli ensimmäisen ajokortin suorittajan teoriakoulutus on pakollinen nimensä mukaan vain ensimmäistä ajokorttia suorittavalle. Sisältää 4 tuntia teoriaopiskelua. Erikseen ostettuna hinta on 65 euroa.

AJOHARJOITTELU 10 TUNTIA

Pakollinen minimimäärä ajoharjoittelua on 10 tuntia. Tästä pakollisesta osasta puolet voi ajaa simulaattorilla etäopettajan johdolla. Ajokokeen läpäisyyn vaaditaan kokemuksemme mukaan usein 10-14 tuntia ajoa autolla liikenteessä. Erikseen ostetun ajotunnin hinta on 80 euroa.

RTK-koulutus

Eli riskientunnistamiskoulutus on pakollinen suorittaa ennen ajokoetta. Tätä osaa ei voi suorittaa opetusluvalla. RTK sisältää 4 teoriatuntia sekä 4 ajotuntia. Ajotuntien aiheet on taajama-ajon riskit, maantieajon riskit, liukkaalla ajamisen riskit ja pimeän ajon riskit. Erikseen ostettuna hinta on 320 euroa.

ILMOITTAUDU KURSSILLE NYT:

  • EAS-koulutus ensimmäistä ajokorttia suorittavalle
  • 2 käsittelytuntia simulaattorilla
  • 8 ajotuntia autolla
  • Riskientunnistamiskoulutus (2 tuntia autolla, 2 simulaattorilla)
  • Extranetin oppimisympäristö


KURSSIN HINTA 1159 € 

+ RAJOITTAMATON MÄÄRÄ ITSENÄISTÄ HARJOITTELUA AJOSIMULAATTORILLA elokuussa.

Lisäksi viranomaiskulut min. 145 €. Tarjoamme rahoitukseen useita vaihtoehtoja eri rahoituslaitosten kautta. 

ILMOITTAUDU MUKAAN NYT, PAIKKOJA ON RAJOITETUSTI!

KLIKKAA tästä mukaan! >>

Tämä kurssi ON sinun juttusi, jos et ole vielä ajanut autolla paljoa, mutta haluat pitää lisäajotuntien määrän ja autokoulusi kulut maltillisina. Ja jos haluat panostaa ajotaitoosi ja uskallat tehdä asioita perustellusti omalla tavallasi. Jos haluat turvalliselliseksi, taloudelliseksi ja sosiaaliseksi kuljettajaksi, joka pystyy itsenäisiin ratkaisuihin.

ÄLÄ valitse tätä kurssia, jos olet ajanut jo paljon esim. peltoautolla tai jääradalla sekä liikenteessä esimerkiksi kevarilla, etkä halua hyväksi kuljettajaksi ja esimerkiksi oppia säästämään polttoainettakuluissasi, vain pelkästään ajokortin. Emme ole autokoulusi myöskään silloin, jos haluat tehdä asiat kuten ne on aina ennenkin tehty.

Aikaa ilmoittautumisen päättymiseen:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Olet varmasti kuullut paljon huonoa ajoharjoittelusimulaattorista. Meillä simulaattori ei opeta vaan Niina opettaa ja simulaattorilla harjoitellaan.

Simulaattorimme on markkinoiden paras, eikä sillä harjoittelua voi verrata halvempiin ja yksinkertaisempiin simulaattoreihin.

Simulaattorilla oppiminen on tehokasta ja ajamaan oppimisen prosessi on aivan erilainen kuin vain autolla opetteltaessa. 

Käsittelytaito kehittyy simulaattorissa todella vahvaksi, joten uudelle kuljettajalle jää aikaa keskittyä liikenteeseen.

Ja hyvä kuljettaja pääsee ajokokeesta läpi. 

Tästä paras todiste on se, miten pienillä ajotuntimäärillä asiakkaamme ovat läpäisseet ajokokeen.

Meillä kallista lisälaskua autokoulusta ei siis tarvitse pelätä.


Mietit varmaankin, miksi meille ei voi tulla autokouluun koska vain?  

Otamme mukaan vain rajatun määrän kuljettajia, koska haluamme pitää huolta opetuksen laadusta. Haluamme olla varmoja, että meillä riittää aikaa tehdä työmme hyvin ja virkeänä opetamme paremmin. Niin verkkokurssilaisia, motoristeja kuin autokoululaisiakin.

Siksi opiskelu alkaa meillä kursseittain, emmekä käytä jatkuvaa ilmoittautumista. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mietit varmaan, milloin kurssi aukeaa seuraavan kerran? Seuraavan kurssin aikataulu riippuu kurssilaistemme opiskeluaikatauluista, moottoripyöräkursseista ja omista kalentereistamme. Ilmoittaudu siis mukaan nyt ja varaa paikkasi! 

JOKO SINULLA ON AJOKORTTI?

Jaa tämä sivu ja kerro loistavasta tilaisuudesta ystävillesi.