TAHDOTKO

A-KORTIN?

HALUATKO SEN HELPOSTI, FIKSULLA HINNALLA JA MUKAVAN OPETTAJAN KANSSA? 

HYVÄ, OLET TULLUT OIKEAAN PAIKKAAN.

5 STEPPIÄSI A-KORTTIIN:

1. Ilmoittaudu kurssille. 

2. Saat kurssioppaan ja tunnukset extranetiin. Pääset hakemaan ajokorttiluvan ja harjoittelemaan teoriakokeeseen. 

3. A-kurssi ja ajoharjoittelu. 

4. Teoriakoe. 

5. Käsittely- ja ajokoe ja saat A-kortin! 

A-kursseilla pääset alkuun!

Tule mukaan moottoripyöräilyn tehokurssille!

Haluatko A-kortin, mutta autokoulun hinta hirvittää? Onko sinulla jo A1 tai A2 ja haluat korottaa luokkaa isompaan pyörään?

Tehokurssilla opiskellaan pienryhmässä mukavasti, helposti ja edullisesti. Pääset heti mukaan harrastamaan ja säästät rahaa. Eikös ole hyvä juttu?

A-kortin suorittamiseen tarvitset vähintään 5 ajotuntia. Korottaessasi edellistä A-korttiasi seuraavaan luokkaan, myös teoriaopetusvaatimus täyttyy tällä kurssilla fiksulla asialla.

Asiakaspalvelumme on yhtä lähellä kuin puhelimesi.

Yrityksen turhat kulut maksaa aina asiakas. Siksi sinun ei tarvitse tulla autokoululle hoitamaan asioita tai lähteäksesi ajotunnille. Tavoitat meidät soittamalla, Mesessä, Wappissa tai Snäpissä joka päivä klo 9-21. Yhteystiedot löydät sivun alareunasta. 

MITÄ KOULUTUKSEEN KUULUU?

TEORIAA 2 TUNTIA

Taitava kuljettaja voi paikata tilanteen, johon hyvä kuljettaja ei edes joudu. Siksi teoriassa opiskellaan käsittelyn tekniikkaa ja ajamisen taktiikkaa. Mitkä ovat motoristin suurimmat riskit? Miten ne voi välttää? Mitä sanoo motoristit, entä tilastot?

AJOHARJOITTELU 3+2 TUNTIA

Kentällä ja ajoharjoitteluradalla opetellaan pyörän käsittelyä erilaisissa tilanteissa. Mitä eroa on pyörän kääntämisessä hitaassa ja nopeassa vauhdissa? Miten kuljettaja tasapainottaa pyörää? Voiko kaarteessa jarruttaa? Kokonaisharjoitteluaika on 5 tuntia.

ILMOITTAUDU KURSSILLE NYT:

  • Kurssit on aikavälillä klo 10-17
  • Päivä on jaettu teoriaan ja ajamiseen
  • Opetusta on yhteensä huimat 7 tuntia!
  • Opetuksen sisältö muokkautuu kurssilaisten toiveiden mukaan
  • Teoriakokeen harjoitteluohjelma netissä
  • 2 ajotuntia yksin tai parin kanssa


KURSSIN HINTA 310 € 

MUKAAN MAHTUU VAIN 5 MOTORISTIA/PÄIVÄ, JOTEN OLE NOPEA!

Lisäksi mahdollinen ratamaksu (Riksu 20€, Räyskälä 40€) ja viranomaiskulut Ajovarmalle min. 98 €. 

Lisäajotunnit 80 €. 

 Jos haluat vuokrata moottoripyörän kurssille ja kokeisiin, se onnistuu kauttamme.

RIIHIMÄKI 13.4.

Tämä kurssi ON sinun juttusi, jos et ole vielä ajanut kaksipyöräisellä paljoa, mutta haluat A-kortin edullisesti ja helposti. Opit hyvin näkemällä ja tekemällä ja haluat harjoitella mukavassa porukassa. Kursseillamme käyvät motoristit ovat tsemppaavia harrastajia, jotka tietävät, että motoristi voi aina oppia paremmaksi! Ennakointitaidossa (jota myös kouluttautuminen on) me olemme hyviä. 

ÄLÄ valitse tätä kurssia, jos olet ajanut paljon erilaisilla pyörillä ja hallitset jo moottoripyöräilyn eri alalajien kirjon, etkä koe voivasi oppia mitään uutta. Silloin tämä ei ole kurssisi. Emme ole autokoulusi myöskään silloin, jos haluat tehdä asiat kuten ne on aina ennenkin tehty, kustannuksista välittämättä.


Ilmoittaudu mukaan nyt!

KYLLÄ, TULEN MUKAAN! >>

MIKSI JUURI MEIDÄT KANNATTAA VALITA?

"Me panostamme siihen, että autokoulu kanssamme on helppoa. Haluamme olla ylpeitä jokaisesta kuskistamme, siksi pidämme huolta siitä, että teemme aina parhaamme. 

Ymmärrämme, että sinulle ajokortin saaminen on tärkeää. Ajamaan oppii vain ajamalla, mutta tehokas opetus nopeuttaa sitä. Se taas säästää sinua turhilta kuluilta ja meitä turhalta työltä. 

Meille on tärkeää, että voimme luottaa sinun turvallisuuteesi myös kokeiden jälkeen. Vain silloin voimme nukkua yömme rauhassa. 

Hyvät kuljettajat ovat meidän tärkein käyntikorttimme. "

- Niina Kansikas

(Yrittäjä, toimitusjohtaja, opetustoiminnasta vastaava johtaja. Liikenneopettaja vuodesta 2010, alalla vuodesta 2007. Elämäntapamotoristi, vaimo ja äiti.)


Otamme mukaan vain rajatun määrän kuljettajia, koska haluamme pitää huolta opetuksen laadusta. Haluamme olla varmoja, että meillä riittää aikaa tehdä työmme hyvin ja virkeänä opetamme paremmin. Niin verkkokurssilaisia, motoristeja kuin autokoululaisiakin.

Siksi meillä opiskellaan kursseittain, emmekä käytä jatkuvaa ilmoittautumista. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Seuraavan kurssin aikataulu riippuu kurssilaistemme opiskeluaikataulusta ja opiskelijoiden määrästä. Tule siis mukaan nyt!

JOKO SINULLA ON AJOKORTTI?

Jaa tämä sivu ja kerro loistavasta tilaisuudesta ystävillesi.